.

Hoe wordt u lid?

Iedereen kan lid worden van onze vereniging. Als lid dient men jaarlijks contributie te betalen die door de algemene jaarvergadering wordt vastgesteld. Momenteel bedraagt de contributie €52,50 voor leden vanaf 18 jaar en ouder. En gaat u automatische betalen dan betaald u €50,- per jaar. Thuiswonende kinderen tot 18 jaar betalen €4,00 per jaar. Ook is er de mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen.

Wordt u op oudere leeftijd lid dan moet een entreegeld worden betaald volgens een naar leeftijd opgestelde intredetabel.

Voordeel van lidmaatschap u.v.v. Den Ham is;

* Uitkering van (nu) €2.175,-

* Kistkorting

* Advertentiekorting Tubantia

* Personeelskorting

Wilt u lid worden dan kunt u hier een formulier invullen en uitprinten. Stuur deze formulier naar:

Uitvaartvereniging Den Ham en Omstreken,
T.a.v. G. Veurink - Plaggenmars
Vosseboerweg 14
7683 SH Den Ham

Maar u kunt ook een formulier opvragen bij het contactadres, dan zal deze z.s.m aan u worden toegestuurd.